Livrarea produselor

 

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 si sambata intre orele 09:00-13:00.

Clientul poate opta pentru una din cele 2 metode de livrare:

1. Livrarea prin Curier Rapid;

2. Ridicare personala de la sediul gopiese.ro.

In Tara livrarea produselor comandate se efectueaza prin intermediul curierului rapid, in termen de 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii.

Livrarea in localitatea dvs. se poate face direct la adresa specificata in comanda sau cu posibilitatea ridicarii acesteia direct de la sediul firmei de curierat.

Plata produselor se poate efectua ramburs la livrare direct la curier sau prin transfer bancar.

Tarife livrare in tara: in functie de greutatea coletului.

In Bucuresti livrarea produselor comandate se efectueaza prin intermediul curierului rapid, in termen de 24 ore de la confirmarea comenzii sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru situat in, BUCURESTI (vezi Harta ),  in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00. 

Plata produselor se poate efectua ramburs la livrare direct la curier sau prin transfer bancar.

Tarife livrare in Bucuresti: in functie de greutatea coletului.

Ridicarea produselor de la sediul firmei‚Äč

Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei din Bucuresti, pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent gopiese.ro o sa va contacteze pentru a va transmite o ora si data aproximativa la care va puteti prezenta la sediu in vederea preluarii produselor.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie piesele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.