Cum comand

Cum comand

Comenzile pot fi inregistrate la orice ora, fiind preluate si procesate in ordinea inregistrarii lor. Comenzile sunt procesate de un operator gopiese.ro in intervalul orar L-V: 09.00-18.00, S: 09:00-13:00.

Fiecare comanda plasata pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul pentru care s-a efectuat cautarea. Pentru verificarea comenzii este necesar sa ne furnizati in formularul de comanda Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou), iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii corecte a produselor.

La comenzile fara date de identificare ale automobilului la care nu se poate verifica compatibilitatea, produsele vor fi livrate conform comenzii, fara a se face verificarea alegerii dvs. Pentru a beneficia de verificare, va rugam completati cel putin campul optional: Serie sasiu, cu exact 17 caractere.

După ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a va comunica termenul de livrare.

Comanda online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Pasul 1 - Identificare automobilului

Identificarea masinii se face folosind selectorul auto.

Pasul 2 - Selectarea piesei

După selectarea automobilului, navigarea prin portofoliul online este usoara si se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse. Dupa aceasta selectie se poate filtra subcategoria din care face parte piesa dorita.

Pasul 3 – Adauga piesa in cosul de cumparaturi

După identificarea produselor acestea trebuiesc adaugate in cosul de cumparaturi pentru a putea fi comandate, apasand butonul "Adauga in cos". Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Puteti renunta la un articol prin apasarea pictogramei [x] plasate pe fiecare rand, chiar dupa denumirea produsului.

Pasul 4 - Plaseaza comanda

  • Client nou – dacă sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul "Trimite comanda".
  • Client existent - introduceti email-ul si parola in campurile afisate si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".

Comanda rapida telefonica:

  • Puteti plasa o comanda telefonica la numarul de telefon: 0729.818.828

Comanda rapida prin e-mail:

Cerere oferta de pret:

  • Daca nu gasiti produsul dorit in catalogul nostru online puteti plasa o cerere de oferta, completand formularul cu toate datele automobilului care va sunt solicitate.
  • Dupa ce trimiteti cererea de oferta pret, in cel mai scurt timp, veti primi un e-mail cu oferta noastra.
  • Puteti transforma o cerere oferta pret in comanda ferma, dand reply la e-mail-ul pe care l-ati primit cu oferta noastra sau folosind unul din numerele de telefon.